ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
4dots Software

Shareware and free Open Source Windows Software Applications and free Online Tools

File Unlocker IconFile Unlocker V5.12


Unlock files or folders used by other programs in order to bypass the error messages when trying to delete, move and rename them.
Free for personal and commercial use
Check Icon

Διαγράψετε αρχεία που είναι σε χρήση, μη διαγραφόμενα, απασχολημένα αρχεία


Check Icon

Ξεμπλοκάρει και διαγράφει αρχεία και φακέλους που χρησιμοποιούνται από άλλα προγράμματα και παρακάμπτει μηνύματα σφάλματος κατά τη διαγραφή, μετακίνηση ή μετανομομασία.


Check Icon

Διαγράψτε malware, ιούς και trojan τα οποία είναι δύσκολα για διαγραφή
Free File Unlocker can also be easily executed from the command-line.
Free File Unlocker can also be easily executed from the command-line.
Free File Unlocker is also integrated into the Windows Explorer.
Free File Unlocker is also integrated into the Windows Explorer.

Το Free File Unlocker είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για να διαγράφετε αρχεία τα οποία χρησιμοποίουνται, είναι κλειδωμένα, μη διαγραφόμενα και αρχεία που είναι σε χρήση από άλλα προγράμματα. Υποστηρίζει εκδόσεις τόσο 32bit όσο και 64bit Windows και Windows Server. Ξεμπλοκάρει και διαγράφει αρχεία και φακέλους και σταματάει την εμφάνιση μηνυμάτων λαθών όταν προσπαθείτε να διαγράψετε αρχεία, να μετακινήσετε αρχεία ή να τα μετανομάσετε. Μπορεί επίσης να διαγράψει κακόβουλα αρχεία malware τα οποία είναι δύσκολα στη διαγραφή και να διαγράψει αρχεία ιών και trojan. Υποστηρίζεται επίσης η χρήση κατευθείαν από το Windows Explorer με δεξί κλικ σε κάποιο αρχείο.

What's New in Version 4.0 :
Fixed bugs
Redesigned GUI
Open Scan List Text File
Recent Files
Remember Size / Location
Improved Localization

Overview

Το Free File Unlocker είναι ένα πρόγραμμα για διαγραφή αρχείων που είναι σε χρήση, μη διαγραφόμενα, απασχολημένα αρχεία. Δουλεύει με όλες τις εκδόσεις Windows και Windows Server 32bit και 64bit.

Ξεμπλοκάρει αρχεία και φακέλους και σταματάει την εμφάνιση μηνυμάτων σφάλματος κατά τη διαγραφή, μετακίνηση και μετονομασία αρχείων που είναι σε χρήση από άλλα προγράμματα.
  • Cannot delete folder: It is being used by another person or program
  • Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use
  • Cannot delete file: Access is denied
  • The file is in use by another program or user
  • There has been a sharing violation
  • The source or destination file may be in use
  • Cannot read from the source file or disk

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διαφρατούν malware τα οποία είναι δύσκολα στην απομάκρυνση και να διαγραφτούν ιοί και trojan.

Σε περίπτωση που το αρχείο είναι κάποιο dll κ.λ.π. το ξεφορτώνει και διαγράφει το αρχείο.

Σε περίπτωση που αποτύχει η διαγραφή, μετακίνηση ή μετονομασία τότε αυτή θα γίνει αυτόματα κατά την επόμενη επανεκίνηση των Windows.

Είναι πλήρως ενταγμένο στο Windows Explorer και ένα απλό δεξί κλικ ξεμπλοκάρει αρχείο ή φάκελο

Περισσότερες πληροφορίες για διεργασίες που μπλοκάρουν το αρχείο εμφανίζονται και οι διεργασίες και οι πόροι που είναι σε χρήση μπορούν να κλειστούν

To Free File Unlocker μπορει επίσης να εκτελεστεί από τη γραμμή εντολών και μπορείτε να καθορίσετε λίστες αρχείων για διαγραφή, μετακίνηση ή μετονομασία

 
Free File Unlocker was reviewed by :

Review from the Wall Street Journal www.wsj.com Review from CNET Download.com download.cnet.com 5 Star Award from CNET Download.com download.cnet.com Review from informer.com 5 Star Award from informer.com Review from addictivetips.com Review from ghacks.net Review from webtrickz.com Review from Software Informer Recommended by softonic.com Recommended by bytesin.com Review from nextofwindows.com